Yoğunoluk Ortaokulu

WEB https://yogunolukybo.meb.k12.tr
Adres : Yoğunoluk Mahallesi Ünye Caddesi İkizce/ORDU
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ülkesine ve milletine bağlı, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis : Ünye ve İkizce ilçesinden öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Ünye ile arası 47 km olup, ulaşım süresi ortalama 40 dk ile 1 saat arası değişmektedir.
Yerleşim Yeri : Rakım 1050 metredir. Yerleşim yerimiz bahar aylarında yeşile, kış aylarında beyaza bürünmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık : 20 km İl Merkezine Uzaklık : 110 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Kurumumuza tüm şekillerde ataması yapılan öğretmenlerimizin en kısa zamanda kurum iletişim numarasından müdürlüğümüze ulaşmaları planlama acısından önem arz etmektedir.